Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Dennerle S7 VitaMix 500 ml, sporenelementen

Info:
Dennerle S7 VitaMix 500 ml, sporenelementen

Dennerle S7 VitaMix brengt met vitaminen en sporenelementen vitaliteit in het aquarium, voor krachtige, volgekleurde waterplanten en gezonde vissen. Vitaminen, plantenenzymen en andere organische werkstoffen vormen zich in de natuur met behulp van zonlicht voortdurend opnieuw. Deze vitale stoffen bevorderen niet alleen de gezondheid en de kleurpracht van vissen, maar ook de groei van aquariumplanten. In het aquarium ontbreken natuurlijke vitaminebronnen. Daarnaast zijn de meeste vitaminen niet lang stabiel of worden snel verbruikt. Daarom is het erg belangrijk om deze stoffen regelmatig aan te vullen. Het multivitaalstof-concentraat S7 VitaMix verzorgt vissen, planten en filter-micro-organismen met alle noodzakelijke vitaminen, mineralen, sporenelementen en andere op korte termijn noodzakelijke vitaalstoffen. Deze micro-voedingsstoffen zijn in het leidingwater meestal slechts onvoldoende aanwezig en dienen daarom regelmatig aan het aquariumwater te worden toegevoegd.
VitaMix bevat: borium, ijzer en mangaan en bevordert een gezonde, evenwichtige groei, voor diepgroene bladeren en intens stralende kleuren.

Dosering:
S7 VitaMix: 2x (3 ml) druk op de doseerdop voor 100 liter water, eenmaal per week. 500 ml is voldoende voor 16000 liter water.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dennerle S7 VitaMix 500 ml, sporenelementen

  • €0,00


Gerelateerde producten

Tags: Sporenelementen